Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Προς τον Δήμαρχο Μαραθώνα κον Ιορδάνη Λουίζο
Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα κο Στέργιο Τσίρκα
Κοινοποίηση
Όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Α Ν Α Φ Ο Ρ Α
Του Κωνσταντίνου Κουλούρη του Παν.
ΘΕΜΑ: ανάγκη άμεσης καταγγελίας της συνέχισης του έργου ΧΥΤΑ Μαραθώνα
(Γραμματικό)

Κύριε Δήμαρχε, Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Παρήλθαν ήδη 3 μήνες από την ημέρα που αναλάβατε την διοίκηση του Δήμου Μαραθώνα, του Ιερού τόπου με το «παγκόσμιο» όνομα όπως όλοι ατομικά ή ως παρατάξεις δεχτήκατε και διακηρύξατε. Όλες οι παρατάξεις, με γραπτό πρόγραμμα ή και προφορικά δεσμευτήκατε σε όλους τους τόνους να αγωνιστείτε με κάθε τρόπο και με όλα τα μέσα, για την απομάκρυνση της εγκατάστασης της «χωματερής» με το παραπλανητικό όνομα ΧΥΤΑ, που έχει χωροθετηθεί στα όρια του Δήμου μας (Γραμματικό).
Δυστυχώς μέχρι σήμερα καμία, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ξεκάθαρη και κατηγορηματική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ανακοινωθεί δημόσια, η οποία να επιβεβαιώνει την προεκλογική δέσμευσή σας. Φυσικά γνωρίζω και σέβομαι την τήρηση των αρχών και του κανονισμού λειτουργίας που τόσο σέβεστε, για τον τρόπο που εισάγονται τα θέματα για συζήτηση αλλά θα μου επιτρέψετε να σας παρακαλέσω να θέσετε ΑΜΕΣΑ σε ψηφοφορία μια δημόσια διακήρυξη ξεκάθαρης διατύπωσης διακοπής εργασιών.
Με στοιχεία που αποκαλύφθηκαν ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, αποδεικνύεται
με δημόσια έγγραφα ,( πχ ενδεικτικά η 1. υπ αρ 492/2011 ειδική αναφορά-αυτοψία των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος της Ειδικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος ΕνκαιΚλΑλλ και οι σχετικές μελέτες, 2. Υπόμνημα Αξιολόγησης του Παν/μίου Αθηνών και 3. Γνωμοδότηση του Παν/μίου Θράκης), ότι η χωροθέτηση του ΧΥΤΑ στηρίχθηκε κατ ουσία σε ψεύτικα και παραπλανητικά στοιχεία και σε μια διάτρητη Μελέτη Περιβαλλοντικών Όρων με απόλυτη ανακρίβεια ή χωρίς τις απαραίτητες μετρήσεις , άρα κάθε συνέχιση του έργου χωρίς νέα
αξιολόγηση των προϋποθέσεων αδειοδότησης, είναι παράνομη (εκκρεμεί σχετική μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου).
Η παρούσα αναφορά έχει σκοπό να σας ενημερώσει για τα νέα στοιχεία ώστε να μην δικαιολογείται το πρόσχημα της άγνοιας που ενίοτε διατυπώνεται από υπεκφεύγοντες υπεύθυνος.
Γνωρίζετε καλλίτερα από μένα ότι η πολιτική ευθύνη είναι συλλογική αλλά και ατομική για τον καθένα που έχει αναλάβει δημόσια αιρετή θέση, με σαφείς προεκλογικές δεσμεύσεις και αυτό αποτελεί την κορυφή της δημοκρατικής ευαισθησίας.
Για κάθε περαιτέρω ενημέρωση και όλα τα σχετικά στοιχεία είμαι στη διάθεσή σας

Παραλία Μαραθώνα 31 /03 /2011

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΦΥΣΙΚΟΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ MSc
ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ Α΄
ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Τ.Ε.Ι.
Μέσω e-Mail: (δια το πλήρες της κατάθεσης: Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης
Διεύθυνση: Λεωφ. Μαραθώνος 19, Νέα Μάκρη 19005
τηλ. 22940 55741 - Mob 6944 593030
e-mail: konkoulouris@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου