Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Ένας κύκλος κλείνει , ένας νέος με νέους , ανοίγει .

Πέρασαν εννέα χρόνια  σχεδόν , από την έναρξη λειτουργίας αυτού του blog . Είναι καιρός πιστεύω για μία αναδρομή , στο τι ακριβώς συνέβη αυτό το διάστημα . 
Τα πρώτα έξι  χρόνια , λειτούργησε το blog με την μορφή ‘’ ΟΧΙ ΧΥΤΑ Μειώνουμε τα απορρίμματα καταργούμαι τους ΧΥΤΑ , Ανακύκλωση Τώρα ! ‘’και με σκίτσο μαραθωνοδρόμους που φορτώνουν σκουπίδια ένα απορριμματοφόρο .
Μετά , για περίπου 3,5 χρόνια έμεινε ανενεργό και πριν από 2,5 μήνες άλλαξε μορφή και εμφάνιση ως ‘’ Γραμματικό - Ο ‘’ αδύναμος κρίκος ‘’ . Ή μήπως όχι ; ‘’ και θέμα την πανοραμική φωτογραφία απο τον οικισμό του Γραμματικού Σέσι . 
 Με τη νέα μορφή έγιναν 19 δημοσιεύσεις , οι πρώτες δοκιμαστικές , οι επόμενες εξιστορούν την πραγματικότητα .  
Θεωρώ λοιπόν , ότι πρέπει να αναλάβουν άλλοι την σκυτάλη , άλλωστε είμαστε  πλέον πολλοί , γίναμε πολλοί , στον αγώνα της αποτροπής της καταστροφής του περιβάλλοντος .
 Εφόδια τους δίνουμε τη μελέτη της Περιφέρειας για τα ‘’ Ανενεργά λατομεία ‘’ ( Μας την είχε παρουσιάσει ο κ. Σταύρος Ιατρού , πρώην δήμαρχος Κερατέας , στο Κοινοτικό Κατάστημα Γραμματικού , συνεργάτης της κ. Δούρου , κατ’ ιδίαν , τώρα που έχει δημοσιευθεί δεν υπάρχει πρόβλημα , πιστεύω ... ) και πολλά στοιχεία για την ακαταλληλότητα της θέσης όπως αναφέρονται ενδεικτικά στην επιστολή του κ. Λινού προς τη πρώην Περιφερειάρχη . 
Καλώ τα μέλη του Κέντρου Βιωσιμότητας  , τα μέλη του Συλλόγου Σέσι ‘’  Ο ΠΑΝ ‘’ , τα μέλη του Συλλόγου Νεολαίας  Γραμματικού ( ειδικά αυτούς ! ) , καλώ όλους όσους αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο , να μην αφήσουν να περάσουν τα σχέδια των εργολάβων για την καταστροφή της περιοχής . 
Είμαστε λίγοι σε αριθμό , αλλά τεράστιοι σε δίκιο και επιχειρήματα .
 Είναι το Γραμματικό ο '' αδύναμος κρίκος '' ; 
Για να δούμε ....  
Γεια σας λοιπόν , προς το παρον , και με τη νίκη .
 υ.γ. 1 :  Πιθανόν να χρειαστεί μία ακόμα ανάρτηση , της επίσημης κατάργησης του ΧΥΤΑ ΧΥΤΥ , πιθανόν ...
 υ.γ. 2 : Ο αγώνας των κατοίκων της Δυτικής Αττικής , αυτός ο δίκαιος αγώνας , να σώσουν ότι μπορεί ακόμα να σωθεί , να '' μυρίσει φλισκούνι κι άγρια μέντα '' ο τόπος τους , όπως λέει το τραγούδι , είναι και δικός μας αγώνας . 
Είναι αγώνας και δικός μας , γιατί έχουμε αντίπαλο τον '' εθνικό εργολάβο '' , γιατί δεν τον συμφέρει να '' σπάσει '' η διαχείριση σε πολλά σημεία ( όπως στα ανενεργά λατομεία ) .
 '' Είναι πολλά τα λεφτά '' , και όπου είναι το χρήμα μπροστά , καταστρέφετε το περιβάλλον ...
 Ο διαχειριστής του blog oxixyta.blogspot.com   
Λιονάκης Μανώλης

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένου και ακάλυπτου δανείου και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια πραγματοποιήσιμη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή