Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΚΕΡΑΤΕΑ , ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΚΕΡΑΤΕΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Το κείμενο αυτό θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα στη λαϊκή του Ωραιοκάστρου και θα κολληθεί και σαν αφισάκι.


ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!


Στην Κερατέα οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί!


Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξυπηρετώντας τα συμφέροντα μεγαλοεργολάβων θέλει να στήσει στην Κερατέα μια χωματερή (είτε ΧΥΤΑ την αποκαλούν είτε ΧΥΤΥ) και να σβήσει την περιοχή από το χάρτη. Στο εγκληματικό αυτό έργο της έχει συνεργάτες τη ΝΔ, τον ΛΑΟΣ και τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ. Κάτι λίγα ξεφεύγουν από τον έλεγχο τους για να μάθει ο υπόλοιπος κόσμος τι συμβαίνει.




Έστειλε ξημερώματα (04.00 πμ) το Σάββατο 11/12/10 ολόκληρο στρατό από άνδρες των ΜΑΤ και εισαγγελέα για να προστατέψουν τον εργολάβο που ήθελε να βάλει τα μηχανήματα του στο χώρο. Οι κάτοικοι όμως δεν πιάστηκαν στον ύπνο!

Και από τότε καθημερινά δίνουν μάχες με τα ΜΑΤ, τους ασφαλίτες, τα χημικά (απαγορευμένα αέρια πολέμου), τους ξυλοδαρμούς, τις προσαγωγές και τις συλλήψεις.


Το περασμένο καλοκαίρι οι κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, μεταξύ αυτών κι εμείς από το Ωραιόκαστρο, καταφέραμε να σταματήσουμε – έστω και προσωρινά – την καύση από το ΤΙΤΑΝ των σκουπιδιών της Θεσσαλονίκης (παλιά λάστιχα, πλαστικά από θερμοκήπια, λυματολάσπη κλπ) που τα ονόμασαν «εναλλακτικά καύσιμα».


Ο δικός τους αγώνας είναι και δικός μας.

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου