Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΕΚ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΕΚ
Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα , καταγγέλλει την εισβολή των καθεστωτικών δολοφόνων στο Οβριόκαστρο της Κερατέας η οποία έλαβε χώρα χθές, Σάββατο 11-12 και σαν κατοχικός στρατός παραμένει και καταστέλλει τους αγωνιζόμενους κατοίκους μέχρι και σήμερα.
Το καπιταλιστικό σύστημα, στη συγκυρία της απόλυτης κρίσης του του έχει να μας επιφυλάξει μόνο ξύλο, χαράτσια, χωματερές και εξαθλίωση.
Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγωνιζόμενο λαό της Κερατέας, όπως και στον αγωνιζόμενο λαό του Γραμματικού αλλά και της Λευκίμης.
Το πρόβλημα των χωματερών δεν αφορά αποκλειστικά τις τοπικές κοινωνίες οι οποίες καταδικάζονται να ζουν μέσα στα σκουπίδια. Το πρόβλημα είναι υπερ-τοπικό μια και οι τοξικές και καρκινογόνες ουσίες μέσω του εδάφους και του υδροφόρου ορίζοντα μολύνουν το νερό και τα γεωργικά προϊόντα μεγάλων γεωγραφικών ζωνών.
Η λογική του ΕΕΚ είναι αντίθετη με τοπικιστικές λογικές τύπου: "να φύγουν τα σκουπίδια από την περιοχή μας και να πάνε στου γείτονα".
Συντασσόμαστε με τη μαχητική αντίδραση της εργατικής τάξης απέναντι στις χωματερές και στα κρατικά τσιράκια που προσπαθούν να τις επιβάλλουν και λέμε:
ΟΥΤΕ ΧΥΤΑ-ΟΥΤΕ ΧΥΤΥ ΠΟΥΘΕΝΑ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ!
Να φύγουν τώρα τα ΜΑΤ από την Κερατέα!
Να φύγουν τώρα τα ΜΑΤ από το Γραμματικό!
Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους- Οχι άλλα λεφτά στα σκουπίδια!
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - ΕΕΚ
www.eek.gr
EEK B.Αττικής – Ευβοϊκού
http://eekva.blogspot.com
eekvat@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου