Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Βρέ καλώς τα τα παιδιά !!!

Σχόλια ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ , για την ανακοίνωση του δημάρχου :

1. Δεν καλούνται οι κάτοικοι του Νέου Δήμου Μαραθώνα ( Γραμματικού - Βαρνάβα - Μαραθώνα - Νέας Μάκρης ) , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ αυτοδιοικητικοί .. Πρώην & τωρινοί ...
Τυχαίο ;..
Δημοκρατικό ;
Έχουν το αλάθητο ;
Δεν θέλουν '' περίεργους '' στα πόδια τους ; ..

2. Δεν καλείται η Επιτροπή Γραμματικού - Μαραθώνα κατά των ΧΥΤΑ , η οποία με τις δικές της ενέργειες και τις '' μικρές '' της δυνάμεις , χωρίς καμία βοήθεια από την πρώην Κοινότητα Γραμματικού & νύν Νέο Δήμο Μαραθώνα , έχει καταφέρει καίριο πλήγμα στον υφιστάμενο , αλλά και σχεδιαζόμενο τρόπο διαχείρισης απορριμμάτων ..

Το '' πράσινο '' φως , έγινε '' κίτρινο '' ! Ακολουθεί το '' κόκκινο '' !..

Τυχαία η μή κλήση της ;

3. Δεν παρατηρήσαμε την παρουσία ΚΑΝΕΝΟΣ από τους παρακάτω ΚΑΛΟΥΝΤΕΣ & ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ , στις 28/1/2012 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά την διαδικασία εκδίκασης ασφαλιστικών μέτρων για την ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ !!
Σημείωση : Μετά από αίτημα των συνηγόρων ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ( πακέτο .. ) η συζήτηση ανεβλήθει για τις 28/2/2012 ..

4 . ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ στις 28/2/2012 , οι παρακάτω καλούντες & καλούμενοι ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών !!

5. Ελπίζουμε ότι στην συγκέντρωση των αυτοδιοικητικών στις 10/2/2012 , δεν θα έχουμε άλλη μία πασαρέλα '' αγωνιστών '' , όπου ο ένας θα συγχαίρει τον άλλο για τον μέχρι τώρα αγώνα τους !

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ : Η Επιτροπή Γραμματικού - Μαραθώνα κατά των ΧΥΤΑ , σύντομα θα ανακοινώσει ημερομηνία σύγκλησης λαικής συνέλευσης , για έγκυρη ενημέρωση των κατοίκων του Νέου Δήμου Μαραθώνα , ανταλλαγή απόψεων και εκτίμηση της κατάστασης με τα νέα δεδομένα .




oxixyta.blogspot.com












Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου :




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μάκρη 1/2/2012
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Αριθ. Πρωτ. : 2377

Πληροφορίες : Γραφείο Δημάρχου
Διεύθυνση : Λ. Μαραθώνος 104
190 05 Νέα Μάκρη
Τηλέφωνο : 22943 20527-22940 90202
Fax : 22940 94415


Προς
1) Επικεφαλείς παρατάξεων Δ.Σ.
α) κο Βασίλειο Τζιλάβη
β) κο Νικόλαο Ιωνά
γ) κο Νικόλαο Στεφανίδη
δ) κο Φώτιο Δεληβοριά
2) Πρόεδρο και μέλη
Συντονιστικού Οργάνου για τον αγώνα
κατά του ΧΥΤΑ Αιρετών Δήμου
Μαραθώνος
Υπόψη κου Νικόλαου Χρυσίνα
3) κο Νικόλαο Κούκη
4) κο Γεώργιο Κόλλια



Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στον αγώνα κατά των ΧΥΤΑ Γραμματικού και πιο συγκεκριμένα την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας και την ιδιαίτερα θετική γνωμάτευση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, παρακαλώ πολύ όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Γραμματικού την Παρασκευή 10/2/2012 και ώρα 19:00 προκειμένου να επαναπροσδιορίσουμε και να συντονίσουμε τις ενέργειες μας.




Ο Δήμαρχος



ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΛΟΥΙΖΟΣ

3 σχόλια:

  1. Επειδή η συγκεκριμένη ανάρτηση θεωρώ ότι με θίγει προσωπικά (καλώς τα τα παιδιά) οφείλω να παρατηρήσω τα εξής:
    Εφ΄ όσον διαμένετε στην περιοχή θα έχετε πληροφορηθεί ότι ο Βαρνάβας τις ημέρες του Δικαστηρίου ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ (αλήθεια η δίκη έγινε 28 ή 31 Γενάρη που λέει η ανακοίνωση;).
    Δεν είμαι από αυτούς που "δεν θέλουν περίεργους στα πόδια τους". Κι αυτό αποδεικνύεται από την επιστολή μου προς τον Δήμαρχο Μαραθώνα αμέσως μετά την έκδοση του Πορίσματος (βλέπε εδώ: http://gekollias.blogspot.com/2012/01/blog-post_23.html). Στην επιστολή μου αυτή ζητούσα την σύγκλιση διευρυμένου οργάνου, με συμμετοχή και των πάσης φύσεως "περιέργων".
    Δεν διεκδίκησα τίτλο "αγωνιστή", όπως έκαναν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ κι ούτε διεκδικώ. Δημόσια έχω αναφερθεί κατά καιρούς σε όσους πραγματικά αγωνίζονται.
    Θα εκτιμούσα πολύ αν μου διατυπωθεί μια εμπεριστατωμένη άποψη σχετικά με το πόσο αρνητικό είναι να συμμετέχει κάποιος σε κέντρα λήψης αποφάσεων, έχοντας ξεκαθαρισμένη άποψη για το ζήτημα.
    Τέλος ήμουν, είμαι και θα εξακολουθώ να είμαι υπέρ της ενότητας, όσο δύσκολο (σχεδόν αδύνατο) κι αν είναι πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο . Στίς 31 Γενάρη ήταν το πρώτο δικαστήριο , στις 28 Φλεβάρη θα γίνει το νέο . Εξόφθαλμο λάθος , αλλά λάθος .Ευχαριστούμε για την επισήμανση . Τα υπόλοιπα ως έχουν .

      Διαγραφή
  2. Αποδείχτηκε η γύμνια τους και η (σκόπιμη;) ανεπάρκεια τους. Να προσθέσουμε και την μικροψυχία τους.

    Γεωργαντάς Οδυσσέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή