Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΑ & Η ΦΥΣΗ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ...



Μετά την ανάδειξη του θέματος για την ύπαρξη ρεμάτων εντός του δεσμευμένου χώρου για την κατασκευή ΧΥΤΑ στο Γραμματικό , σειρά έχει η ανάδειξη των αφανών ορυγμάτων , των σπηλαίων και των μεταλλείων κατά μήκος της υπό κατασκευή βόρειας οδούς προσπέλασης !
Η κατασκευή της οδού '' έπεσε '' στα αφανή ορύγματα στις στοές και στα σπήλαια των παλαιών μεταλλείων Γραμματικού !
Η Εφορία Νεωτέρων Μνημείων , οφείλει να επέμβει ΑΜΕΣΑ και να ακυρώσει το έργο !
Για όσους δεν το γνωρίζουν , το Γραμματικό είναι ένα ΜΙΚΡΟ ΛΑΥΡΙΟ !
Με αφανή ορύγματα , στοές και σπήλαια , πραγματικά μνημεία της σύγχρονης ιστορίας , που χρήζουν προστασίας , καταγραφής και ανάδειξης !
Οι ευθύνες πλέον εκτός από πολιτικές , πειθαρχικές , είναι ΚΑΙ ποινικές για αρκετούς από τους εμπλεκόμενους σε αυτό το εγκληματικό έργο ..
Η Επιτροπή κατά των ΧΥΤΑ ευχαριστεί τον Σύλλογο ΣΠΕΛΕΟ για την σπουδαία δουλειά και τον παρακαλεί να συνεχίση την εξερεύνηση - χαρτογράφηση .
Η βοήθεια μας δεδομένη , όπου χρειαστεί ..

Υ.Γ. : Δεύτερο '' σκαστό '' θέμα μετά τα ρέματα , για το οποίο περιμένουμε τις αντιδράσεις του Δήμαρχου Μαραθώνα ...

2 σχόλια:

  1. Αν σεβόσασταν την δεοντολογία, θα αναφέρατε από που πληροφορηθήκατε το θέμα. Προφανώς όμως, τα attikanea.blogspot.com., είναι για σας κόκκινη γραμμή. Η καπήλευση της ενημερωσης είναι η προσφιλή σας τακτική. Γι αυτό και δεν πείθετε κανέναν και ο κόσμος του Γραμματικού και όχι μόνο, σας έχουν γυρίσει την πλάτη..
    ΕΠΩΝΥΜΩΣ
    Η Διαχειρίστρια του blog attikanea
    Πόπη Σουφλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα , ειδικά τα επώνυμα ..
    Απλά , για να γνωρίζουν οι αναγνώστες του oxixyta.blogspot.com , αναφέρουμε τα εξής :
    1ο : Για το σχετικό video του ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο. , ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από τον Β.Σ. , στις 16:16 21 ΜΑΙ 2011 ( καταγραφή κλήσης σε κινητό )
    2ο : Επειδή δεν είμαστε συνεχώς μπροστά σε μία οθόνη ( έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε ) , δεν κατέστει δυνατόν να γίνει άμεσα η ανάρτηση . Αλλωστε το θέμα είναι πολύ σοβαρο και δεν θα κλείσει έως ότου αναδειχθεί πλήρως .
    3ο : Ποιοί ασχολήθηκαν και θα συνεχίσουν να ασχολούνται με το θέμα , το ξέρουν μόνον αυτοί και τους φτάνει .. Δεν το κάνουν για το βιογραφικό τους , ή για την πολιτική τους καριέρα . Με λίγα λόγια δεν είναι κύμβαλα αλαλάζοντα ..
    4ο : Συστάσεις για δεοντολογία και καπήλευση της ενημέρωσης !!!!! Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ και όχι μόνον , ευγνωμονούν που έφτιαξε το κέφι τους !!
    5ο : Τελικά αυτές οι θρασύτατες και ανοίκειες επιθέσεις προς την Επιτροπή κατά των ΧΥΤΑ , μόνο τυχαίες δεν είναι .. Δείχνουν ότι ο αγώνας μας πηγαίνει καλά , άρα πρέπει να κτυπηθεί με κάθε τρόπο .. Είμαστε καταδικασμένοι να αντέξουμε και να νικήσουμε !
    Τα υπόλοιπα στην κρίση των αναγνωστών ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή