Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010 για την ανάδειξη Περιφερειάρχη στην Περιφέρεια Αττικής και δεδομένης της κρισιμότητας της εκλογικής αναμέτρησης αφού ο Περιφερειάρχης που θα εκλεγεί ανάλογα με την πολιτική που θα ακολουθήσει θα καθορίσει ουσιαστικά – μεταξύ άλλων - και την τύχη του υπό κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. στο Γραμματικό που αποτελεί το μείζον περιβαλλοντικό πρόβλημα που απασχολεί σήμερα τον νέο Δήμο Μαραθώνα, είναι σκόπιμο να είναι γνωστές οι θέσεις κάθε υποψηφίου έτσι ώστε κάθε ψηφοφόρος ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

Οι υποστηριζόμενοι από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη Ν.Δ. κ.κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ και ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ τάσσονται υπέρ του υπάρχοντος Περιφερειακού Σχεδιασμού που προβλέπει την κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. (Χ.Υ.Τ.Υ.) στο Γραμματικό και μάλιστα ο κ. Γ. ΣΓΟΥΡΟΣ έχει δηλώσει ότι θα επισπεύσει την κατασκευή και λειτουργία του.

Την ίδια ουσιαστικά θέση με τους επίσημους υποψηφίους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. ως προς την εφαρμογή του Περιφερειακού Σχεδιασμού που προβλέπει την κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. (Χ.Υ.Τ.Υ.) στο Γραμματικό έχουν λάβει και οι δήθεν ανεξάρτητοι υποψήφιοι κ.κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ και ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο υποστηριζόμενος από το Κ.Κ.Ε. κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ υποστηρίζει τον Εθνικό Σχεδιασμό στη διαχείριση των απορριμμάτων και είναι κατά της κατασκευής Χ.Υ.Τ.Α. (Χ.Υ.Τ.Υ.) στο Γραμματικό.

Ο υποστηριζόμενος από ΛΑ.Ο.Σ. κ. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ υποστηρίζει λύση κατά τόπους μικρών μονάδων διαχείρισης απορριμμάτων.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος κ. ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ είναι κατά της κατασκευής Χ.Υ.Τ.Α. (Χ.Υ.Τ.Υ.) στο Γραμματικό ο δε υποστηριζόμενος από τους Οικολόγους κ. ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΚΟΣ υποστηρίζει χωροθέτηση χώρων για τα υπολείμματα εντός της Αττικής.

Ψηφίστε για την ανάπτυξη του τόπου μας και καταδικάστε την υποβάθμισή του και αυτούς που έχουν επιλέξει ο Δήμος Μαραθώνα να γίνει η «πίσω αυλή» για τα σκουπίδια της Αττικής.

Καλές κάλπες

Γραμματικό 5 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ Χ.Υ.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου