Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

Η Επιτροπή Γραμματικού - Μαραθώνα κατά των ΧΥΤΑ αναρτεί προς ενημέρωση σας μία ενδιαφέρουσα ηλεκτρονική αλληλογραφία , προσυπογράφοντας το σκεπτικό της  :

Όταν βρίσκεται ένας άνθρωπος και κάνει σωστά τη δουλεία του, π.χ. Γενικός Επιθεωρητής Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτης Μέρκος, κάποιοι "θέλουν να τον βγάλουν απο τη μέση"...!!!!!


Έκθεση-φωτιά Λ.Ρακιντζή για τη διαφθορά στο Δημόσιο
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=49002&Itemid=131

**************************************************************************************************************************************************
--------- Forwarded message ----------

From: SEEDD

Date: 2012/7/25

Subject: ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ" ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΚΟ

To: Kyriakos Gkikas kyriakosgkikas@gmail.com

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. ΕΙΝΑΙ 7235

ΜΕ ΗΜ/ΝΙΑ ΠΡΩΤ. 23/07/2012

*****************************************************************************************************

From: Kyriakos Gkikas [mailto:kyriakosgkikas@gmail.com]

Sent: Wednesday, July 25, 2012 2:15 PM

To: seedd@seedd.gr

Subject: Re: Καρατόμηση και Αποπομπή. ------------ ΠΡΟΣ - Σώμα Επιθεωρητών -Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης --- ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ" ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΚΟ

Αγαπητοί Κύριοι,
Μπορώ να έχω τον αριθμό πρωτ. για το αίτημα μου αυτό ??
Να είστε καλά
Κ.Γ.

2012/7/20 Kyriakos Gkikas kyriakosgkikas@gmail.com

Λονδίνο 20-07- 2012

Κυριάκος Γκίκας

Παύλου Κουντουριώτη 2

Γραμματικό – Αττικής

Τ.Κ 19007

Τηλ. 00447751370525

e-mail: kyriakosgkikas@yahoo.co.uk

ΠΡΟΣ

Σώμα Επιθεωρητών -Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης

Λ. Συγγρού 60 - Τ.Κ.: 11742

Ε-mail: seedd@seedd.gr

&&

Περιφέρεια Αττικής

Ε-mail: grafeiotypou@gsgouros.gr, gperatt@patt.gov.gr


&&

1) Ύπ οψη: κ. Επαμεινώνδα ΤολέρηΕΥΠΕ

Λεωφόρος Αλεξάνδρας

Τ.Κ. 11473 , τηλ. 210-6417960

Ε-mail: eype-ypeka@ath.forthnet.gr

&&

ΥΠΕΚΑ

2) ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Μεσογείων 119

Τηλ: 210 6974707

210 6974714

Κ. Μαραγαρίτα Καραβασίλη

E-mail: karavasilim@eka.ypeka.gr

3) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Λ.Κηφισίας 1-3 & Λ.Αλεξάνδρας Τ.Κ. 11523 2ος Όροφος

Τηλ. 2106470370 , fax 2106470375

Email:info@gedd.gr

&&

3) Ειδική Γραμματεία Υδάτων,

Μ. Ιατρίδου 2 & Λεωφ. Κηφισίας

115 26 Αθήνα

Τηλ: 210 693 1250 - 1

web:http://wfd.opengov.gr/

Φαξ: 210 699 4355, 210 699 4357

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info.egy@prv.ypeka.gr , aedema@gmail.com

&&

Έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

E-mail: kathimerini@kathimerini.gr&&Σε όλο το Κόσμο

Ας μας πει η Υπηρεσία του Σώματος Επιθεωρητών & Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης τα τελευταία 10- 15 χρόνια την τύχη όλων αυτών των Δημόσιων Υπαλλήλων , ( Γιατί υπάρχουν και Δημόσιοι Υπάλληλοι που έκαναν και κάνουν σωστά τη δουλειά τους) , τι απέγιναν ??? Όταν λειτούργησαν πάνω από όλα ως άνθρωποι. Όταν αυτοί οι άνθρωποι έβαλαν πάνω από όλα το Κοινωνικό και όχι το Προσωπικό τους Συμφέρον ??

Ποια η τύχη και η εξέλιξη των ανθρώπων αυτών ?? Που βρίσκονται σήμερα και σε ποιες υπηρεσίες ?? Όταν έδωσαν την ψυχή τους με Εκθέσεις Ελέγχου, με Πορίσματα «φωτιά» με καταθέσεις σε δικαστήρια. Όταν διώχτηκαν από το σύστημα και σύρθηκαν κατηγορούμενοι για ανύπαρκτες κατηγορίες που στην πορεία αποδείχτηκε ότι ήταν σκευωρίες. ( Δείτε στις Εφορίες τι γινότανε, στις Πολεοδομίες, Στους ΟΤΑ, σε άλλες Δημόσιες υπηρεσίες).

Πόσοι από αυτούς που έκανα καλά τη δουλεία τους παρέμειναν στις θέσεις τους ?? Τι έγιναν οι Υπηρεσίες που υπηρετούσαν ?? Έμειναν ανέπαφες ?? Καρατομήθηκαν ??

Μια έρευνα των τελευταίων χρόνων που οφείλουμε να γνωρίζουμε προφανώς από το Σώμα Επιθεωρητών & Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σε συνεργασία με τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης . ( Αν είμαι λάθος παρακαλώ διορθώστε με)

Στο ίδιο σκηνικό θεατές με την Καρατόμηση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και μάλιστα δε αυτή του Γενικού Επιθεωρητή Περιβάλλοντος κ. Παναγίώτη Μέρκο. ( Καρατόμηση και Αποπομπή).

Επειδή σύμφωνα με το Ρεπορταζ, έχει μπει στη μύτη των ποικιλώνυμων συμφερόντων και «Τρέχει» πολλούς ισχυρούς με οικονομική επιφάνεια.

Εις το όνομα της «αξιοκρατίας» αλλά Ελληνικά, ήρθε η ώρα να πάρει «προαγωγή» και κάποιοι να του δείξουν ποιοι τελικά «αποφασίζουν και διατάζουν» σε αυτό το τόπο !!! Μπράβο σας Κύριοι !! Συγχαρητήρια !!

Αναρωτιέμαι, αν η τραγωδία που δυστυχώς χρόνια τώρα ζούμε, εξαιτίας της ανικανότητας των Κρατικών Υπηρεσιών, δεν αποτελεί πλήγμα για την Δημοκρατία ΜΑΣ ??

Καρατόμηση και Αποπομπή. Αυτό σημαίνει η λέξη ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ αλλά Ελληνικά !!!!!!

Κυριάκος Γκίκας

Έλλην Άπελπις

Παρακαλώ πολύ την Υπηρεσία του Σώματος Επιθεωρητών όπως μου αποστείλει τον αριθμό πρωτοκόλλου για το αίτημα μου αυτό.

http://www.attikanea.blogspot.co.uk/2012/07/blog-post_4345.html

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ" ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΚΟΣυμπολίτες του Δήμου Μαραθώνα, ο Παναγιώτης Μέρκος, είχε το ΘΑΡΡΟΣ, και την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, να βγάλει ένα Πόρισμα - Κόλαφο κατά του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό και να μιλήσει για τις τεράστιες ευθύνες όλων όσων συμμμετείχαν ως Υπουργοί στο τεράστιο αυτό σκάνδαλο (ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ). Ο Παναγιώτης Μέρκος, είχε το ΘΑΡΡΟΣ και την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, να τα βάλει στην ουσία με τον ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΌΜΠΟΛΑ! Έχουμε να κάνουμε με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ! ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Νομίζετε ότι θα διστάσουν να ... βγάλουν από τη μέση τον Παναγιώτη Μέρκο;Έχουμε ως πολίτες, την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να είμαστε στο πλευρό του ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ!ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!Η πατρίδα μας, έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τον Παναγιώτη Μέρκο.

Πόπη Σουφλή
Φθάνουν πολύ κακές πληροφορίες στα αυτιά μας, κατά την πορεία ρεπορτάζ που κάνουμε για άλλο θέμα που έχει σχέση με παραμάγαζα και φατρίες της μαφίας που έχουν μεταπηδήσει στο χώρο των υδροβιοτόπων και ξεπλένουν μαύρο χρήμα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή μας και η ζωή των παιδιών μας.

Κάποιοι, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, έχουν αποφασίσει να βγάλουν από τη μέση τον Γενικό Επιθεωρητή περιβάλλοντος, Παναγιώτη Μέρκο.

Καρατόμηση και αποπομπή.

Επειδή, όπως λένε οι ίδιες πηγές, έχει μπει στη μύτη των ποικιλώνυμων συμφερόντων και "τρέχει" πολλούς ισχυρούς με οικονομική επιφάνεια.

Τον άνθρωπο δεν τον ξέρουμε προσωπικά. Από μια γρήγορη αναζήτηση στη google όμως βλέπουμε ότι μαζί με την Καραβασίλη στο ΥΠΕΚΑ, είναι από τα λίγα στελέχη που το παλεύουν.

Για παράδειγμα ο Μέρκος είχε σταθεί εμπόδιο στα παράνομα νεκροταφεία, στα επικίνδυνα απόβλητα στην Εύβοια αλλά και στον καρκίνο του Ασωπού. Μάλιστα τότε ...

είχε αναφέρε ότι «στον Ασωπό έχει γίνει ουσιαστική δουλειά, πέρα από τις δυνάµεις µας. Εκλεισαν κάποιες βιοµηχανίες, στείλαµε στα δικαστήρια ορισµένες βαριές υποθέσεις, ελέγξαµε τη ΛΑΡΚΟ και βγάλαµε σχέδιο συµµόρφωσής της, ελέγξαµε το Αλουµίνιον της Ελλάδος κτλ.».

Αλλά δεν είναι µόνο ο Ασωπός. «Είχαµε πρόβληµα και στη ∆υτική Αττική, όπου βρήκαµε διπλάσιες τιµές εξασθενούς χρωµίου από ό,τι στον Ασωπό και άλλα βαρέα µέταλλα» τόνιζε τότε ο κ. Μέρκος.

Αλήθεια κύριε Υπουργέ Περιβάλλοντος, πανεπιστημιακέ Ευάγγελε Λιβιεράτο: Ο Μέρκος φταίει που κυνηγά τους οργανωμένους ποινικούς που καταστρέφουν το περιβάλλον ή τα οικονομικά συμφέροντα που σας έχουν πείσει ότι "πρέπει να βγει από τη μέση" γιατί χαλάει την πιάτσα; Γι αυτό πάει κατά διαβόλου αυτή η χώρα. Κρίμα που σας είχαμε παινέψει πριν απο δύο εκπομπές για άλλο θέμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου