Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ !!!



ΣΤΗΝ ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ





Την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Τίνα Μπιρμπίλη επισκέφθηκε στο γραφείο της στο Υπουργείο ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Ιορδάνης Λουίζος.
Σκοπός της επίσκεψης η ενημέρωση της Υπουργού σε σημαντικά θέματα που απασχολούν το Δήμο και η προσπάθεια εντατικοποίησης των διαδικασιών επίλυσής τους. Κατά την επίσκεψη, που κράτησε περίπου μία ώρα, υπήρξε μεταξύ Υπουργού και Δημάρχου εκτενής ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σε συγκεκριμένα θέματα όπως η υπόθεση του ΧΥΤΥ Γραμματικού, η αξιοποίηση του Πάρκου Σχοινιά, οι πρόσφατες εξελίξεις στο Σχέδιο Πόλης της Παραλίας Μαραθώνα, τα ακτομηχανικά προβλήματα σε παραλίες της Νέας Μάκρης, η επανένταξη στο Σχέδιο Πόλης Παραρεμάτιων περιοχών της Νέας Μάκρης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νέος Δήμος στο Πρόγραμμα της Ανακύκλωσης καθώς και το θέμα των Χρήσεων Γης στο Μαραθώνα και στη Νέα Μάκρη.
Πέρα από τη διάσταση απόψεων που υπήρξε στη συζήτηση ανάμεσα στην Υπουργό και το Δήμαρχο για το σοβαρό θέμα του ΧΥΤΥ στο Γραμματικό, η κα Τίνα Μπιρμπίλη υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε στο κ. Ιορδάνη Λουίζο για κάθε δυνατή συμπαράσταση και βοήθεια στην όσο το δυνατόν ταχύτερη επίλυση θεμάτων της αρμοδιότητάς της που αντιμετωπίζει ο νέος Δήμος, καταλήγοντας ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η οποιαδήποτε συνδρομή της προς κάθε κατεύθυνση.

πηγή : το επίσημο site του Δήμου Μαραθώνα !! marathon.gr

1 σχόλιο:

  1. Εάν δεν έχει ο κ. Δήμαρχος την σύμβαση έργου για την κατασκευή ΧΥΤΑ & ΟΧΙ ΧΥΤΥ ( ! ) , ευχαρίστως να του την δώσουμε εμείς ..
    Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που στο site του Δήμου αναγράφουν ΧΥΤΥ , θεωρούμε ότι γίνεται συνειδητή παραπληροφόρηση ...

    Υ.Γ. Αν δεν ξέρουν , ας μάθουν :
    ΧΥΤΑ : Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων
    ΧΥΤΥ : Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή