Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Κατοίκων Δήμου Μαραθώνα

ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Η Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων του Δήμου Μαραθώνα, που συγκλήθηκε την 28 Μάρτη 2015 στην Τοπική Κοινότητα Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα, με σκοπό να συζητήσει και να αποφασίσει τις δράσεις ενάντια στον ΧΥΤΑ Μαραθώνα που κατασκευάζεται στο Γραμματικό 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ 

Την 1 Απρίλη 2015 στις 7 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον τόπο των έργων του ΧΥΤΑ Μαραθώνα, με αίτημα την άμεση διακοπή των εργασιών, αφού η ισχύουσα άδεια του έργου λήγει την 31 Μάρτη 2015.

ΔΗΛΩΝΕΙ προς πάσα κατεύθυνση ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει αποδεχθεί και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ την ολοκλήρωση και –πολύ περισσότερο - την λειτουργία του καταστροφικού για το περιβάλλον και επικίνδυνου για την υγεία των πολιτών ΧΥΤΑ Γραμματικού.

ΑΠΑΙΤΕΙ από τον Δήμαρχο Μαραθώνα, τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των Δημοτικών Παρατάξεων και τους Τοπικούς Συμβούλους, όλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μαραθώνα την ενεργό στήριξη του αγώνα και την παρουσία τους στην χώρο της διαμαρτυρίας της 1 Απρίλη.

ΑΠΑΙΤΕΙ από την Περιφερειάρχη Αττικής και τους Περιφερειακούς Συμβούλους όλων των Περιφερειακών Παρατάξεων την ενεργοποίησή τους προς την κατεύθυνση της διακοπής των εργασιών του ΧΥΤΑ Μαραθώνα και την παρουσία τους την 1 Απρίλη στην συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του λαού του Μαραθώνα, στο εργοτάξιο του ΧΥΤΑ.

ΑΠΑΙΤΕΙ από τους Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής που εξελέγησαν και με την ψήφο των δημοτών του Μαραθώνα να σταθούν στο πλευρό των αγωνιζομένων πολιτών στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα τους . 

ΔΗΛΩΝΕΙ πως δεν θα ανεχτεί άλλα λόγια και απαιτεί από όλους τους εμπλεκόμενους έργα .

Γραμματικό 28 Μαρτίου 2015

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης κοινοποιήθηκαν στους κατοίκους οι παρακάτω ανακοινώσεις από ΚΚΕ , Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική και Ψήφισμα - Ανακοίνωση των Επιτροπών Αγώνα Φυλής , Κερατέας - Λαυρεωτικής , Γραμματικού .

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

αντικαπιταλιστική ανατροπή στην Αττική 

Ψήφισμα - Ανακοίνωση των Επιτροπών Αγώνα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου